Нарахування транспортного податку

402

Запитання

Яким чином нараховується транспортний податок, якщо місяць в якому придбано транспортний засіб не співпадає з місяцем в якому його зареєстровано?

Відповідь

За транспортні засоби, придбані протягом року, транспортний податок сплачується починаючи з місяця, в якому виникло право власності на такий об’єкт – проведено реєстрацію транспортного засобу.

Чи покарають за воєнного стану за неподання звітності та несплату податків

Міжнародні перевезення: особливості організації

У разі, якщо місяць в якому придбано транспортний засіб і місяць, в якому проведено процедуру його державної реєстрації, є різними, то сплачуватись транспортний податок повинен з місяця, в якому проведено реєстрацію транспортного засобу.

Обліковуємо талони і картки на пальне

Нарахування транспортного податку

ЗІР, категорія 111.05

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Транспортний податок 2024

Готуйтеся платити транспортний податок, якщо ви вважаєте, що автомобіль повинен втілювати перевагу високих технологій, а розкіш і комфорт ніколи не бувають зайвими. І це правило, яке встановлює нам держава. У консультації про правила нарахування транспортного податку в Україні
62539

Розмитнення авто 2024

У консультації розглянемо правила розмитнення авто, нове в розмитненні автомобілів, а також розмитнення електромобілів
158876

Податок на розкіш 2024

Що таке податок на розкіш в Україні, коли та як його сплачують фізособи? Про це у консультації
19464

Податкова декларація з транспортного податку 2024

Придбали вартісний автомобіль класу «люкс»? Тоді готуйтеся подавати декларацію з транспортного податку. Хто подає, який граничний термін подання податкової декларації з транспортного податку у 2024 році, як заповнити декларації – розповість експерт
13341

Імпорт автомобіля

Один зі способів отримати автомобіль — імпортувати. Розмитнення автомобіля та сплата пов’язаних з цією процедурою податків і подальша реєстрація автомобіля у 2022 році, особливості розмитнення електромобілів та гібридів, розрахунок митних і реєстраційних платежів, бухгалтерські проводки з обліку імпорту автівки — у консультації.
29873