Як отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій

Для отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій подайте запит до ДПС

Придбали військову форму для мобілізованого працівника: податкові наслідки

Це передбачає Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затверджений постановою КМУ від 13.07.2016 № 440; далі — Порядок.

Форму Запиту про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій знайдете у додатку 3 до Порядку (далі — Запит).

Запит подає особисто представник неприбуткової організації чи уповноважена на це особа, або надсилають поштою ДПС за основним місцем обліку неприбуткової організації.

У Запиті зазначте код згідно з ЄДРПОУ неприбуткової організації. Він є критерієм пошуку відомостей у Реєстрі.

Запит обов’язково підписує керівник або особа, що має право підпису документів неприбуткової організації, із зазначенням дати.

Запит можете надіслати засобами електронного зв’язку в електронній формі через режим «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету разом із супровідним листом за встановленою формою у форматі pdf (обмеження 5 МБ).

Датою подання Запиту із супровідним листом є дата реєстрації супровідного листа в органі ДПС. Упродовж одного робочого дня після надсилання такого листа до податкової отримаєте електронний лист з інформацією про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації.

Інформацію щодо отримання та реєстрації листа в податковій можете переглянути у підрежимі «Вхідні» режиму «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету. Відправлені листи — у підрежимі «Вихідні документи» режиму «Вхідні/вихідні документи».

ДПС упродовж трьох робочих днів, які настають за днем отримання Запиту, надає безоплатно витяг з Реєстру (додаток 4 до Порядку).

Витяг містить відомості з Реєстру, актуальні на дату та час його формування, та є чинним до внесення змін до Реєстру в частині відомостей, що стосуються зазначеної неприбуткової організації.

За відсутності відомостей у Реєстрі надсилають повідомлення за формою згідно з додатком 5 до Порядку.

За інформацією ДПС в Івано-Франкіській області

 

Вебінар для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
16748

Електронний документообіг замість паперового

Електронні накладні, електронні договори, електронні акти – все це можна поєднати електронною системою документообігу з використанням електронного підпису. Розбираємо, яких правил електронного документообігу слід дотримуватися
30962

Строковий трудовий договір: оплата праці

Трудовий договір може бути як безстроковим, так і укладеним на певний строк. Наприклад, коли працевлаштовують тимчасових і сезонних працівників, або беруть працівника на «декретне» місце. Які особливості оплати праці таких працівників, на що слід звернути увагу бухгалтеру – у консультації
11473

Відчуження майна в умовах воєнного стану: документи, процедура, облік

В огляді мова піде про відчуження майна, що може здійснюватися впродовж дії правового режиму воєнного стану. Розглянемо, які документи при цьому оформляються, як обліковувати таку процедуру. Також мова піде про останні зміни в законодавстві, які дозволяють вилучати майно, яке перебуває поблизу зон бойових дій або окупованих територій
15860

Договір позики: зразок

Договір позики містить істотні умови: ви отримуєте гроші або речі у борг зі зобов’язанням погасити суму, або повернути річ у визначений термін. Скачайте ЗРАЗОК ДОГОВОРУ ПОЗИКИ, щоб забути про помилки. У статті також дізнаєтесь, як правильно оформити договір позики, які податкові і юридичні аспекти, що з оподаткуванням та обліком
36545

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді